Moderatorzy: null, MirekCz, PeterCave

crazypete1986 napisał(a):ja miałem 5.50 hehe a na zawodach chcę mieć poniżej 5 sekund;)

Pedro napisał(a):crazypete1986 napisał(a):ja miałem 5.50 hehe a na zawodach chcę mieć poniżej 5 sekund;)
czyli reszta może sobie start w speedzie odpuścić
![]()

jar-as napisał(a):
...I w tym przypadku nie wolno sobie odpuszczc startu bo przegrac z mistrzem swiata to żadna hańba nawet z czasem 10+

jar-as napisał(a):Cisnie sie na usta : "no właśnie nie wiem "ale w kontekscie zagrożenia bytu zawodów lepiej nie wywoływac wilka z lasu .Zyczmy sobie zatem bysmy mieli gdzie przegrac z mistrzuniem w lutym i najlepiej w kapeluszu. Pod nieobecnosc i pogubienie drog z naszym lokalnym mistrzuniem , nasze czasy to okolice 6,4 do 8 s .Mamy na stanie maszynke ,niestety poki co jednotorową ale dokladna z homologacja do zawodów. Wiec Piotrek moze byc calkiem spokojny .A propos jakby ktos mial ochote sie sprawdzic a byl w Trojmiescie zapraszamy .Jezdzimy praktycznie codziennie .

jar-as napisał(a):No to dobrze sie czujesz.Warunki mamy naprawde dobre .

Powrót do Freestyle slalom - informacje, strony www / Inline freestyle slalom web pages, contacts
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość