robal pisze:No to moze powinnismy wysmazyc jakies pismo, zebrac troche podpisow i zlozyc gdzie trzeba (czyli gdzie?).
Pozdrawiam,
robal.
http://www.petycje.pl
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
robal pisze:No to moze powinnismy wysmazyc jakies pismo, zebrac troche podpisow i zlozyc gdzie trzeba (czyli gdzie?).
Pozdrawiam,
robal.
Jednak nie dotarliśmy nad Wisłę, ale za to przetestowaliśmy tor Stegny...Co prawda nie został jeszcze oddany do użytku, ale mimo gróźb ochroniarza, który straszył, że bedzie nam się rzucał pod nogi pojeździliśmy sobie dłuższą chwilę...Tor prezentuje się lepiej niz przed remontem, ale strasznie się na nim kurzy i nie jest jeszcze uprzątnięty...Nawierzchnia jest równa, jednak obawaim się, że może być śliska przy większych prędkościach...Super są za to zrobione lodowiska hokejowe, które znajdują się wewnątrz, szkoda, że taka nawierzchnia nie jest dookoła...matej pisze:Możliwe, że około 17 - 18 pojawi się na rolkach WFH i LTM, tylko jeszcze nie wiadomo jak będzie z czasem. Najpierw jedziemy na Stegny zobaczyć jak się tam prezentuje sytuacja "na żywo".
Co do kółek, to raczej uważam, że twarde lepiej się nadają...kajman pisze:No to na Stegny trzeba bardziej miękkie kółka.
A ja byłem nad Wisłą, robal też. Ja przejechałem swoją pierwszą 42!!!
Czas 1:25h, bez większych emocji. Średni puls 157, max 176
Witaj zuzka323 !!!!zuzka323 pisze:Czy te spotkania nad wisła odbywają się jakoś regularnie? No co ja poradze ze nie nadaje sie na samotnika:)
No właśnie, a że pogoda u nas zmienna jak poglądy polityków trzeba ją wykorzystać póki nam sprzyja. Robal ja jutro nad Wisłą jestem tak okolo 18 - 19 jak masz ochotę to wpadaj zrobimy pierwsze spotkanie Grupy FITNESSkajman pisze: Robal - organizuj grupę FITNESS - w tym tygodniu zapowiada się ładna pogoda trzeba to wykorzystać.
Chyba to sobie gdzies zapisze dla pewnoscikajman pisze:Robal (to jest kobieta)
O rzesz Ty! Ja z koszulka speedskating jezdze dla szpanukajman pisze:Robal - organizuj grupę FITNESS - w tym tygodniu zapowiada się ładna pogoda trzeba to wykorzystać.