Szczecin-rolki

Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Awatar użytkownika
Joanna5522
Moje rolki: Twister 231 :)
Jeżdżę od: 01 lip 2010

Re: Szczecin-rolki

Post autor: Joanna5522 » wt sierpnia 10, 2010 6:46

mxc pisze:Joanna. Czy ty czasem nie jesteś tą właśnie "ciocią Dżoanną" ? ;-), którą poznałem na Arkonce. Oli pomagałaś rolki włożyć, kiedy to jej tata gdzieś tam jeździł? :roll:
Pozdrawiam
Maćko
O tak Maćku! :) I zastanawiam się gdzie z Olcią zniknęliście :) Pewnie wyjechaliście...
Kawalerowie dostępni dopiero w przyszłym tygodniu - w wakacje czasem się wyjeżdża
Ale ja, jak już pisałam - w środę :)

Awatar użytkownika
Sławek993
Jeżdżę od: 02 sty 2010

Post autor: Sławek993 » wt sierpnia 10, 2010 9:59

Uff... trochę mnie nie było :)
Ale widzę wy byliście aktywni :)
Szkoda że mnie nie ma w polsce grrr -.- od jutra znowu brak dostępu do neta -.- lece do holandi :)
Chce już być w szczecinie i dołączyć do was :)

Awatar użytkownika
Kocurek
Moje rolki: Twister 243
Jeżdżę od: 09 maja 2010

Post autor: Kocurek » wt sierpnia 10, 2010 11:33

Sławek @ cierpliwość Cię wynagrodzi i będziesz pomykał razem z nami na rolkach :D
A dziś spragniony jazdy, pojeździłem na Arkonce, Maciuś z Olcią się pojawił, potem Ola z Mikołajem Obrazek :) :) który prezenty rozdawał i przy okazji zamówienia przyjmował na kolejny rok :wink: oraz witamy JarkaObrazek mam nadzieję ze kubeczki nie były takie straszne :D

Największą atrakcję dostarczyła namObrazek Obrazek Obrazek jeżdżąc crosa tyłem, był bardzo przepiękny :P hmm... był cudowny, tylko pozazdrościć.
Chodzi o too........ ciężko mi to napisać ale muszę :mrgreen: poleciała swoim pięknym i zgrabnym tyłeczkiem na kubeczek.
Ale ten kupek był nieustraszony i dzielny, wdarł się do ' czarnej dziulki ' Oli :scar:

ByłObrazek a potem ObrazekObrazek Nie będzie tak źle, będą małe kłopociki z Obrazek ale minie, może też być kłopot ze spaniemObrazek ale też z tym się upora :wink: Zdrowiej nam OLA.

Jutro będę jeździł rano a potem wieczorkiem.

Pozdrawiam
Obrazek

jarecki:)
Moje rolki: k2
Jeżdżę od: 02 maja 2010

Post autor: jarecki:) » śr sierpnia 11, 2010 12:56

dzięki, nie nie było strasznie, nawet całkiem OK:)
Aż taki strachliwy to ja nie jestem:) W sumie krótko dzisiaj byłem, bo byłem z synkiem a już ciemno się robiło:) Mateusz (syn) napalił się na kubeczki i slalomik i w drodze powrotnej zrobił mi aferę, że nie wziął rower zamiast rolek dzisiaj (choć namawiałem na rolki:)
Tak, że obaj na pewno jeszcze popróbujemy:)
Pozdrowienia dla Artura, Oli (mam nadzieję, że upadek nie był strasznie bolesny hihi):); aha i dla pozostalych kolegów którzy też się pojawil (kurcze nie chcę przekręcić imion - słaba pamięć do imion :oops: ). Jeśli możecie to przypomnijcie:)

Praga
Prześcigant 4x100mm

Post autor: Praga » śr sierpnia 11, 2010 9:27

No proszę. Aż miło poczytać jak powiększa się rolkarskie grono Szczecinian :) Łączę się w bólu z Olą. Sam kiedyś też poleciałem tyłkiem na kubek. Może akurat nie w tak spektakularny sposób ale siniak z pośladka nie schodził 2 tygodnie. Kubki od Zico są pancerne i czasem niebezpieczne.
Tymczasem rolkuję samotnie w Ustce. Niestety w mojej rodzinnej miejscowości o miejsca do jazdy slalomu dosyć trudno. Daję sobie jednak radę bo wśród wszędobylskiego frezowanego polbruku, krzywych chodników i połaci nierównej, granitowej kostki można znaleźć oazy równego terenu. Towarzystwa niestety brak. Czuję się jak na wygnaniu i tęsknię za Szczecinem. Na prawdę trzeba wyjechać żeby docenić to co mamy w naszym mieście. Wracam w sobotę i pewnie w przyszłym tygodniu pojawię się na Arkonce.
Pozdrawiam

homar

Post autor: homar » śr sierpnia 11, 2010 5:32

Jako, że wróciłem z debiutu na żaglach to się zapytam tymi słowy:

Droga Załogo, pytam się kiedy! ;-)
Praktycznie codziennie w tygodniu ok 17.00 miałbym czas (oprócz jutra i pojutrza... czyli praktycznie codziennie;-). Więc proszę o info na forum jeśli będziecie się większą (>=1) paczką umawiać.

Marcin (co skręcać umie tylko w lewo;-)

Awatar użytkownika
mxc
Czterokółkowiec
Jeżdżę od: 01 paź 2009

Post autor: mxc » śr sierpnia 11, 2010 7:47

Joanna5522 pisze:
mxc pisze:Joanna. Czy ty czasem nie jesteś tą właśnie "ciocią Dżoanną" ? ;-), którą poznałem na Arkonce. Oli pomagałaś rolki włożyć, kiedy to jej tata gdzieś tam jeździł? :roll:
Pozdrawiam
Maćko
O tak Maćku! :) I zastanawiam się gdzie z Olcią zniknęliście :) Pewnie wyjechaliście...
Kawalerowie dostępni dopiero w przyszłym tygodniu - w wakacje czasem się wyjeżdża
Ale ja, jak już pisałam - w środę :)
Hallo Asiu :-) Wczoraj wyskoczyłem z Olą, tak na 1h. Ale jazda z samą Olą to zabawa na rolkach w chowanego, najeżdżanie na linie wokół Arkonki (raz ja raz ona). Także czekam na kawalerów i na Bronię. Więcej dzieci odciąży mnie :D . Wtedy będę mógł sam popróbować kubeczków.
A tak po za tym urodziła się Oli siostra i teraz w domu jest .... :-)
A nawiasem mówiąc nasza kotka też jest w ciąży i w ten weekend raczej się rozsypie. :)
Mam nadzieję że chociaż jeden kocurek się urodzi. Tyle kobiet i jeszcze kotki, a ja sam. :roll:

A Olga to jest tu na forum? Nie mogę jej tu wypatrzyć. Tyle o niej się pisze, a ona cicho.
Pozdrawiam
Maćko

Awatar użytkownika
Joanna5522

Post autor: Joanna5522 » śr sierpnia 11, 2010 11:05

mxc pisze: Hallo Asiu :-) Wczoraj wyskoczyłem z Olą, tak na 1h. Ale jazda z samą Olą to zabawa na rolkach w chowanego, najeżdżanie na linie wokół Arkonki (raz ja raz ona). Także czekam na kawalerów i na Bronię. Więcej dzieci odciąży mnie :D . Wtedy będę mógł sam popróbować kubeczków.
A tak po za tym urodziła się Oli siostra i teraz w domu jest .... :-)
A nawiasem mówiąc nasza kotka też jest w ciąży i w ten weekend raczej się rozsypie. :)
Mam nadzieję że chociaż jeden kocurek się urodzi. Tyle kobiet i jeszcze kotki, a ja sam. :roll:

A Olga to jest tu na forum? Nie mogę jej tu wypatrzyć. Tyle o niej się pisze, a ona cicho.
Pozdrawiam
Maćko

Gratulki!!! No to teraz jesteś już podwójnym tatusiem :) Jak ma na imię nowa miłośniczka rolek? ;)
Rany i jeszcze kicia! Kiedyś na moich kolanach kocica urodziła kociątko - no ale to opowiadanie na spotkanie :)
Poradzisz sobie - w końcu jesteś głową tej rodziny :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Olga forum tylko podgląda - nie wiem dlaczego się nie zalgowała jeszcze - obiecaliśmy jej przywitanie z fajerwerkami ;) :mrgreen:
Pozdrowiona dla Olci od cioci ;) i do zobaczenia mam nadzieję niebawem :)

Awatar użytkownika
Kocurek

Post autor: Kocurek » czw sierpnia 12, 2010 1:23

Homar @ my najczęściej umawiamy się na godz. 19.00 - 20.00 Część z nas przychodzi nie co wcześniej i jeździ na rolka, a potem do kubeczków pędzimy :) Jeżdżenie na Arkonce przy kubeczkach przed 19.00 to nie jazda, no chyba że jest pochmurno to nawet godzina 17.00 czy 18.00 pasuje, ważne aby tylko nie padało. Nie ma tłoku na ścieżce i przed wejściem na kąpielisko.

Ola.... ja wiem dlaczego tak częste masz spotkania z asfaltem :P :P :P Dopóki nie zarejestrujesz się na forum, to asfalcik będzie Cię szerokimi ramionami witał Obrazek A wiesz jaki on jest, bezlitosny i przed niczym się nie cofnie.
Widząc ostatnio co razem poczynacie, to tak szybko się od niego nie odkleisz Obrazek hihi Obrazek :wink:
No.... po ostatnim upadku, mam nadzieję że domownicy nie dobijali się do Obrazek...:lol: :wink:

Pozdrawiam... Wasz Arturek kocurek Obrazek
Obrazek

Praga
Prześcigant 4x100mm

Post autor: Praga » czw sierpnia 12, 2010 2:17

Kocurek pisze:Pozdrawiam... Wasz Arturek kocurek
Znam takiego jednego Kocurka, dla którego również toaleta jest jak otwarta księga ;)
Nie przypominam sobie żeby miał na imię Arturek (no chyba, że na drugie)
Z resztą sami zobaczcie jak Kocurek szaleje (niestety nie na rolkach):

Sorry za offtop. Ale mi się skojarzyło i nie mogłem się powstrzymać

Awatar użytkownika
Joanna5522

Post autor: Joanna5522 » czw sierpnia 12, 2010 5:11

O rany Adaś! A ja myślałam, że to śmieszy 11 - latków ;) :mrgreen:
Ale zaczęłam się zastanawiać nad przeróbkami - gdyby na kota założyć rolki ;) I to nie papieru toaletowego ;)
MASAKRA!
Dowody na brak granic dla umysłu ludzkiego ;)
Acha - dziś jeżdżę. Jeśli nie spadnie deszcz - 19.00 na Arkonce :)
:D

Awatar użytkownika
mxc
Czterokółkowiec
Jeżdżę od: 01 paź 2009

Post autor: mxc » czw sierpnia 12, 2010 6:11

Joanna5522 pisze: Acha - dziś jeżdżę. Jeśli nie spadnie deszcz - 19.00 na Arkonce :)
:D
Spadnie :D

.

Awatar użytkownika
Joanna5522

Post autor: Joanna5522 » czw sierpnia 12, 2010 9:59

Acha - spadł :) W burzy jeszcze nie jeździłam :) Przyjemnie robić coś pierwszy raz :) :D :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kocurek

Post autor: Kocurek » czw sierpnia 12, 2010 11:20

Co jak co, ale dwie miss mokrego podkoszulka na rolkach nie widziałem :D Ania i Asia wpadły na genialny pomysł by pojeździć w deszczu i w burzy.
Co mi strzeliło do Obrazek że się dałem namówić na jazdę Obrazek
Tak lało Obrazekże cały mokrutki byłem.I wtedy ja zacząłem się zabawiać w mister mokrego podkoszulkaObrazek Urwanie głowy Obrazek miałem z tymi dziewuchami. Pocieszały mnie Obrazek i mówiły: "to nie pierwszy i nie ostatni raz" jednym słowem, zieleniałem :alien:
Oczywiście na koniec trzeba było te dwa Obrazek Obrazek odwieź do domciu. Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego.

Pozdrawiam :)
Obrazek

homar

Post autor: homar » pt sierpnia 13, 2010 5:05

łączę się duchowo z zawodnikami i zawodniczkami konkursu mokrego podkoszulka... nie tylko duchowo zresztą, w tym czasie katałem na rowerze... ale ale czy na mokrym asfalcie nie ślizgają się kółka? ;-) pozdrówka dla A&A&K(ocurka)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zachodnio-pomorskie”