Bo w kupie raźniejPiotr B pisze:Hej, fajnie wam idzie na tych kubeczkach!!!!
Szczecin-rolki
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
- karola&łukasz
- Czterokółkowiec
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Re: Szczecin-rolki
- Kaitou
Postaram się jutro ogarnąć parking w galaxy i w carrefourze przy turzynie. W czwartek będę gdzieś uczył kuzyna jeździć to jak coś dam znać o której i gdzie 
Podążaj za ciosem
Liczę na relację z parkingów w razie deszczu te informacje będą jak znalazł
Jakby się rozpogodziło sprawdźcie koniecznie tą miejscówkę: http://mardel.pl/index.php?option=com_p ... 13#ponyimg
Jakby się rozpogodziło sprawdźcie koniecznie tą miejscówkę: http://mardel.pl/index.php?option=com_p ... 13#ponyimg
- Kaitou
Byłem dziś na parkingu w Carrefourze na Turzynie po godzinie 20.00 i szczerze jest trochę miejsca jak na slalom, ciekawe wolne wnęki gdzie można by rozstawić spokojnie kubeczki. Do Galaxy dotarłem nieco później i tam sprawa rysuje się trochę inaczej bo o ile teren ciekawy o tyle wszystko zależy od tego ile samochodów zaparkuje na danym piętrze.
Co do placu Solidarności to patrzyłem i nawierzchnia całkiem przyzwoita, obszerna i mało uczęszczana, gołębi też nie widziałem więc może być to miejsce godne uwagi. Sprawdzę je jeszcze na rolkach jak będzie czas.
Co do placu Solidarności to patrzyłem i nawierzchnia całkiem przyzwoita, obszerna i mało uczęszczana, gołębi też nie widziałem więc może być to miejsce godne uwagi. Sprawdzę je jeszcze na rolkach jak będzie czas.
Podążaj za ciosem
- karola&łukasz
- Czterokółkowiec
pogoda się poprawia więc jutro chyba rolki będą co?? jaką miejscówkę obieramy?? 
- Kaitou
Plac solidarności jest całkiem spoko miejscem, jeździ się niczego sobie. Na wałach bardziej można pobiegać, choć na górze jest fajny równy asfalt. Co do parkingów w Galaxy, mmmm - nawierzchnia na parkingu to balsam dla rolek
jest po prostu zajebiście gładka, gładsza niż kobieca pierś
a na pewno o niebo lepsza od tej na Arkonce
Podążaj za ciosem
- kimi
- Czterokółkowiec
- Kontakt:
Ten plac Solidarności wygląda nieźle, dla potrzeb slalomu może być idealny
W Galaxy może być problem z wolnym miejscem na parkingu, no i zastanawiam się, czy ochrona nie będzie stamdtąd przeganiać "huliganów" na rolkach.
Ja jutro optuję raczej za Castoramą, a w weekend mogę podjechać już gdziekolwiek (np. na ten pl. Solidarności, który wydaje się być super na spotkanie przy kubkach
Do zobaczenia!
W Galaxy może być problem z wolnym miejscem na parkingu, no i zastanawiam się, czy ochrona nie będzie stamdtąd przeganiać "huliganów" na rolkach.
Ja jutro optuję raczej za Castoramą, a w weekend mogę podjechać już gdziekolwiek (np. na ten pl. Solidarności, który wydaje się być super na spotkanie przy kubkach
Do zobaczenia!
- Kaitou
Najnowsze info. Wróciłem właśnie z Carrefoura przy Turzynie. Jest tam zajebiście, 3 puste piętra parkingowe do dyspozycji dwóch rolkarzy. Dosłownie lunapark na rolki
nawierzchnia jest lepsza od tej na Arkonce, sprawia wrażenie jakby była z kauczuku. Byłem tam ok godziny 22.00-23.00 ale niestety ochrona nas w końcu wyprosiła. Powiedzieli, że po zamknięciu nie wolno jeździć po parkingu ale w ciągu dnia bez przeszkód i z tego co wiem na najwyższym piętrze mało samochodów parkuje. Tak więc do godziny 22.00 mamy codziennie Turzyn
, może nie zawsze będzie można śmigać ale zawsze znajdzie się miejsce na slalom.
Podążaj za ciosem
- shiru
- Czterokółkowiec
to co? Gdzie dzisiaj? I czy w ogóle dzisiaj?
- Kaitou
Ja myślę, że będę dzisiaj ok. 18.00 na Turzynie po parkingu jeździł, ewentualnie na Solidarności
Podążaj za ciosem
- kimi
- Czterokółkowiec
- Kontakt:
To co, próbujemy dzisiaj wieczorem na pl. Solidarności?
Ja będę koło 18-tej, może jak mi się uda to trochę wcześniej nawet.
Do zobaczenia!
Ja będę koło 18-tej, może jak mi się uda to trochę wcześniej nawet.
Do zobaczenia!
Chętnie wpadłbym ale cholera lekarz zabronił
. Leki się kończą, a bania na kolanie jak była tak nie schodzi 
Może wpadnę na plac o 18:00 skontroluję jak idą postępy
Może wpadnę na plac o 18:00 skontroluję jak idą postępy
- karola&łukasz
- Czterokółkowiec
My też będziemy
więc do zobaczenia 
- shiru
- Czterokółkowiec
ja się postaram, aczkolwiek nie wiem czy wyrobię ze wszystkim. Ewentualnie się spóźnię...być może do zobaczenia