Jestem nowy na forum, znamy się mało, więc ja może coś o sobie
A teraz jak trafiłem na forum.
Po trzech przejeżdżonych sezonach doszedłem do dwóch wniosków: 1 kółka w moich rolkach wymagają wymiany, 2 jazda w dotychczasowych rolkach przestaje mi wystarczać (pociąga mnie szybkość). Biorąc pod uwagę obydwa spostrzeżenia, zdecydowałem nie inwestować w nowe kółka ale kupić nowe rolki. Zacząłem w tym celu przeglądać sieć i natrafiłem na to forum. Ucieszyłem się z faktu, że jest we Wrocławiu grupa osób dla których jazda na rolkach to coś więcej, i pomimo faktu, że z natury jestem samotnikiem pomyślałem, że może jazda z Wami wniesie coś nowego do mojego hobby. Stąd też moja obecność na forum i pierwszy post.
Sezon jesienny, co prawda, nie sprzyja jeździe ale liczę, że prędzej lub później będę miał możliwość spotkać się z Wami gdzieś na Magnolii, Rakietowej czy też innym kawałku gładkiego asfaltu. Swoją drogą pomysł z jazdą na parkingu pod Magnolią jest genialny. Jeszcze tam nie jeździłem ale rzeczywiście, gdyby nie samochody, to lepszego miejsca na jazdę nie jestem sobie w stanie wyobrazić.
Rozpisałem się strasznie więc kończę. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie życzliwie do grona Wrolkarzy.
Michał