W związku z faktem otrzymania zwrotu kasy za rolki zwracam sie do was koledzy i kolezanki z prosba o pomoc w wyborze nowego sprzetu.
Jak juz gdzies tam w roznych miejsach wspominalem interesuja mnie jakies uniwersalne rolkiw ktorych mozna sie troszke rozpedzic i troche powyglupiac - ot takie cos to zaawansowanej jazdy rekreacyjnej wykluczajac skakanie po rampach i jezdzenie po schodach - na to jestem za stary.
Glupio mi zawracac wam glowe ale nie chce wywalic kasy na cos, co okaze sie jakims syfem.
Wydaje mi sie ze idealnym wyborem bylyby rolki Powerslide Cell - krotka szyna i kolka 84mm (mysle ze jakbym wrzucil do nich jakies Hyperki 85A z powodzeniem przejechalbym sobie rekreacyjnie jakis maraton a w noralnym uzytkowaniu nie rozlecialy by sie podczas jakiejs gry w hokeja lub prob jezdzenia miedzy kobkami
o np takie: http://www.activesports.pl/powerslide-cell-p-3765.html
Problem z dostepnoscia (jestem z Katowic) ale jak sie zdenerwuje to wsiade w samochod i przyjade do Warszawy po rolki :p
Do wydania mam ok 500zl (jesli byloby cos naprawde fajnego moge dorzucic jeszcze jakies 200zl).
Problemem moze tez byc numer buta (46/47 - nie kupie przez neta bez przymierzenia chyba ze bede mial gwarancje ze jak nie beda pasowac to moge odeslac)
Z gory dzieki za wszelkie sugestie