Rolki Nike
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Rolki Nike
Zainteresowałem się ostatnio jazdą na rolkach. Miałem okazję założyć role i "pojeździć" trochę. Jestem w tych sprawach zielony - kiedyś jednak jeździłem na łyżwach. Spodobało mi się i łyknąłem bakcyla. Chciałbym kupić na dodatrcie i naukę jakieś rolki. Na Allegro widziałem roli Nike. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tymi rolkami? Będę wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam
<-------->/item125558424_nik ... zedaz.html
<-------->/item125558424_nik ... zedaz.html
- koziar2
- Redaktor wrotkarstwo.pl
- Moje rolki: Rollerblade Twister III
- Jeżdżę od: 01 maja 2006
- Kontakt:
Jesli chodzi o te rolki to kolka i lozyska ok, but rowniez wygodny (z relacji uzytkownikow, sam z racji buta 47 nie moglem sprawdzic bo chyba takich nie ma
).
Ostatnio kumplowi skrzywila sie w takich rolkach ploza (przy przednim kolku podczas skrecania) - pech albo zla jakosc materialu.
Kolejna sprawa - w hipermarketach REAL takie rolki kosztuje 99zl
Pozdrawiam
Ostatnio kumplowi skrzywila sie w takich rolkach ploza (przy przednim kolku podczas skrecania) - pech albo zla jakosc materialu.
Kolejna sprawa - w hipermarketach REAL takie rolki kosztuje 99zl
Pozdrawiam
Dzięki za info. Ponieważ nastawiam się jedynie na jazdę rekreacyjną, mam nadzieję, że nie będę miał takiego problemu - chociaż nigdy nie wiadomo. Jak się podszkolę, to zainwestuję w lepszy sprzęt. A wracając do Nike - zaskoczył mnie kształt buta. Chodzi mi o jego tylną cząść. Jest tam wycięcie zaczynające się nad kostką. Mam nadzieję, że rzep górny wystarczająco usztywnia kostkę.