Rolka Powerslide Phuzion 6 zwyciężyła w teście przeprowadzonym przez niemicki magazyn rolkowy Skate-IN Magazin. W teście wzięło udział 100 róznych modeli rolek różnych marek, a najlepszą okazała sie być rolka Powerslide Phuzion 6
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

Dokładnie. I w czym najlepsza? W PR?jar-as pisze:Wlasciwie nic z tego nie wynika .Testy samochodowe ...co magazyn to inny zwyciezca .Gdybyz to byla miedzynarodowa komisja taki ADAC w rolkach to moze bym uwierzyl, nie pomniejszajac jednak osiagniec PS i ich rolek ,takie testy zazwyczaj wykonuje sie na zlecenie jakiejs firmy ,wiec ich wiarygodnosc jest taka se
fakt Radical jest wygodny jak kapećbobik pisze:Opiszę kilka moich spostrzeżeń. Osobiście chętnie przetestował bym gruntownie rolki - na koszt producenta dając mu pełny opis możliwości danego modelu.
Jeśli jest taka firma chętnie podejmę współpracę. Moje oceny oprę na rzeczywistych testach (trasa, kostka chodnikowa, wyboje, jazda szybka...)
1. Moje Cell 2 pękły - poklejone. (upadek - no cóż ja cały - to najważniejsze). Wada Cell - odpinające się klamry na wybojach ()
2. Teraz wyciskam na jeździe szybkiej prędkości z Powerslide D3 -2008. Jak na razie jest ok.![]()
![]()
Poleciały 2 łożyska i poluzowały się śruby w czasie jazdy - (daje to charakterystyczny dźwięk). Osobiście polecam rolkę D3 Powerslide - super jeśli chodzi
o wygodę buta.
3. Pisząc o rolkach do jazdy szybkiej to po rozmowie z jednym szybkim zawodnikiem i jego żalem nad wygodą jazdy w rolkach nie założyłbym chyba takich
rolek jak On ma - Rollerblade Race Machine - rolki prześlicznie wyglądające ale tak jak mówi ból nóg, obtarcia,.
Natomiast znam osoby jeżdżące na K2-Radical 100 - piękna wygodna rolka. Taką radical 100 w rozmiarze 46 to bym testował.
Pozdrawiam wszystkich
Jacek