Jejeu.. cel no.1 -> nauczyć się JaKoś hamować i unikać tras z górkami
Dzięki za all rady, mam nadzieję, ze jeśli bolące biodro (z wiadomych powodów) pozwoli, jutro kolejna część treningu:D
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Nie poddawaj sie ćwicz dużo...a_da pisze:po pierwszych krokach.. chciałam napisać króciutko.. bo straaaasznie boli mnie prawa ręka (z wiadomych powodów), że nie jest lekko![]()
Jejeu.. cel no.1 -> nauczyć się JaKoś hamować i unikać tras z górkami![]()
Dzięki za all rady, mam nadzieję, ze jeśli bolące biodro (z wiadomych powodów) pozwoli, jutro kolejna część treningu:D
No jak dla mnie akurat.michał1990 pisze:na Stegnach to raczej mało publicznie bo tam przeważnie nikogo nie ma![]()
![]()
raz spotkałem 2 osoby tylko

michał1990 pisze:gdzie sa takie fajne trasy jak ta na zdjeciu??
Biorąc pod uwagę Twoje ostatnie "spacery", spokojnie dojedzieszmichał1990 pisze:uuu strasznie daleko tymbardziej ze nie ma samochodu żeby tam dojechac:D
sądziłem ze to troche blizej
tylko zabardzo nie ma scieżek dojazdowych. Nie ma jak przejechac tam. A ulice śa zakorkowane bo to z regoły 1 pasmowki a chodnikow nie ma nawetCaravan pisze:Biorąc pod uwagę Twoje ostatnie "spacery", spokojnie dojedzieszmichał1990 pisze:uuu strasznie daleko tymbardziej ze nie ma samochodu żeby tam dojechac:D
sądziłem ze to troche blizej
Witamy w świecie rolekqhud pisze:PS. mimo że sporo (jak mi się wydaje) już umiem, za każdym razem jak zakładam rolki, pierwsze 15-20 minut czuję się jak "królewna z drwena" Wy też tak macie?