Zapisy na Maraton Sierpniowy w Gdańsku

Gdańsk Maraton Sierpniowy - od 2009 r. - najświeższe informacje.

Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

Regulamin forum
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
Awatar użytkownika
zico
Admin
Moje rolki: SR Tarrega
Jeżdżę od: 12 sty 1994
Kontakt:

Re: Zapisy na Maraton Sierpniowy w Gdańsku

Post autor: zico » czw lipca 16, 2009 3:14

Ekhm... RollerDisco już było :) Jak pamiętam w roku 1996, Poznań, dyskoteka przy Malcie ;)
Z pewnością nie z taką pompą jak w Gdańsku, ale...

:)
Serdecznie pozdrawiam,
Jakub "Zico" Ciesielski
http://www.wrotkarstwo.pl - jazda na rolkach: Twoje pierwsze źródło informacji
http://www.zicoracing.com - sklep z rolkami

polonia91

Post autor: polonia91 » pt lipca 17, 2009 10:37

Hej, tylko proszę o nie puszczanie muzyki pogo. Ha

Awatar użytkownika
Pedro
Prześcigant 4x110mm
Jeżdżę od: 01 kwie 2009

Post autor: Pedro » pt lipca 17, 2009 11:12

sorka za off topic - nie ma muzyki pogo, jest "taniec" pogo, który się tańczy/skacze do odpowiedniej muzy (rock, punk, hardcore itp.) ...

WOJTEK45
Prześcignął Chuck`a...
Moje rolki: zbyt wolne
Jeżdżę od: 02 sty 2010

Post autor: WOJTEK45 » śr lipca 22, 2009 8:27

No i kolejni Goście z zagranicy:
dzisiaj potwierdzili swój przyjazd

Greetings from Tanzania Roller Skating Team Family.

We are happy to tell you that the Tanzania Roller team is ready to participate in this coming Roller Marathon to be held in Poland from 29th August, 2009.

Because, we are at our peak level of developing Roller Skating in Tanzania, we feel motivated to participate in this competitions.

The team of twelve (12) skaters and five(5) leaders are ready to participate.( Names, Date of Births and Passport numbers are ready)

Franco Edward Mutabazi,
PRESIDENT,
TANZANIA ROLLER SKATING ASSOCIATION.

Awatar użytkownika
WFH
Prześcignął Chuck`a...
Moje rolki: Cavalli
Jeżdżę od: 01 cze 1995
Kontakt:

Post autor: WFH » śr lipca 22, 2009 8:48

No przyjazd tej ekipy podnosi znacznie rangę maratonu!
Mamy już "ćwiartkę", mam nadzieje, że doczekamy też "połówki".*

*nie chodzi o najpopularniejszy w Polsce napój tylko odpowiednio o 250 i 500 uczestników.

Luzak19:57
Ścigant 4x100mm
Moje rolki: ...fajne ;)
Jeżdżę od: 30 sty 2007

Post autor: Luzak19:57 » śr lipca 22, 2009 9:26

WSPANIAŁY to jest m.in. WOJTEK45 :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Pozdro.

P.S.
TFUUU..., ALE WAZELINA. :wink:
"Zdjąłem kimono,aby łatwiej wędrować, przerzuciłem przez ramię."

WOJTEK45
Prześcignął Chuck`a...

Post autor: WOJTEK45 » pn lipca 27, 2009 8:58

wszystkim którzy jeszcze nie odwiedzili strony maratonu sierpniowego w gdańsku i nie zapisali się na naszą imprezę przypominam,że warto. Chociażby z tego względu że pan Zimny ,"ojciec chrzestny " naszej imprezy na razie ma trochę więcej zapisanych osób niż my.Trzeba to zmienić.
Zapraszam; do rozdania będzie 600 medali i mnóstwo pucharów i innych baaaardzo ciekawych nagród; laptopów,sprzętu elektronicznego, sprzętu sportowego. Ot takie "przekupstwo".
Ale zapraszam i zapraszać będę cały czas do dnia zawodów.
I jeśli jeszcze ktoś nie wie to start zawodów jest o 10.00. w sobotę 29.08.2009 czyli na X race w Berlinie da się zdążyć.

WOJTEK45
Prześcignął Chuck`a...

Post autor: WOJTEK45 » wt lipca 28, 2009 3:54

Zapraszam do przeglądnięcia ostatnich wpisów na liście startowej. Jest EGZOTYCZNIE

Awatar użytkownika
zico
Admin
Moje rolki: SR Tarrega
Jeżdżę od: 12 sty 1994
Kontakt:

Post autor: zico » wt lipca 28, 2009 4:05

WOJTEK45 pisze:Zapraszam do przeglądnięcia ostatnich wpisów na liście startowej. Jest EGZOTYCZNIE
Jak się wpisze w google tą egzotyczną federację wrotkarską, to zobaczycie kto dowodzi tym całym show biznesem :D
http://images.google.pl/images?hl=pl&q= ... a=N&tab=wi
Serdecznie pozdrawiam,
Jakub "Zico" Ciesielski
http://www.wrotkarstwo.pl - jazda na rolkach: Twoje pierwsze źródło informacji
http://www.zicoracing.com - sklep z rolkami

WOJTEK45
Prześcignął Chuck`a...

Post autor: WOJTEK45 » wt lipca 28, 2009 5:17

No Kuba, za daleko się posunąłeś demaskując mnie :lol:
To miała być niespodzianka i w ramach Tanzania Roller Skating mieli wystartować najlepsi zawodnicy z Polski którzy przyjęli egzotyczne pseudonimy....

Awatar użytkownika
grgur
Ścigant 4x110mm

Post autor: grgur » wt lipca 28, 2009 7:23

Chciałbym powrócić do tematu startu dzieci.

Do tej pory nie ma żadnych informacji nt biegów dla dzieci na Placu Zebrań Ludowych.
Nie ma też jasnej odpowiedzi na pytanie czy dzieci z rocznika młodszego niż kadet (1994/1995) będą mogły wystartować w półmaratonie za zgodą rodziców? Jeśli tak , to czy ich start przewidziany jest wraz z kadetami , czy razem ze startem głównym? Jaka w tym wypadku jest opłata za dziecko - 10 , czy 65 PLN? Moja 11-to letnia córka bardzo chce wystartować w półmaratonie , a ja oprócz dylematów czy pozwolić jej na to ze względów bezpieczeństwa , nie wiem , czy po prostu będzie to możliwe :? ......
Proszę o jasne wyjaśnienie sprawy.

I jeszcze raz w sprawie noclegów :
- czy o tym gdzie śpimy i w związku z tym ile płacimy dowiemy się na miejscu , czy można by taką informację dostać np drogą mailową i tym samym dokonać opłaty za nocleg już wcześniej drogą elektroniczną :?:

pozdrawiam
Grzegorz

WOJTEK45
Prześcignął Chuck`a...

Post autor: WOJTEK45 » wt lipca 28, 2009 10:58

Drogi Grzegorzu
w odpowiedzi na Twoje wątpliwości śpieszę Cię poinformować w odwrotności podniesionych przez ciebie kwestii
1.Noclegi - cena za nie jest podana na stronie w zakładce "noclegi". Należy podać ilość noclegów i na miejscu przy odbiorze nr startowych wpłaca się kasę do nas ( dotyczy to akademika AWFiS) i z wpłatą będzie się jechać na nocleg. W odniesieniu do akademików PG temat będzie ustalany w tym tygodniu.
2.Zawody dla dzieci: główny "macher" w tym temacie jest we Włoszech i myślę ze powinien zostać wywołany do tablicy.Co do zasady póki co dzieci niespełniające kryterium wieku będą miały swoje imprezy na Placu Zebrań Ludowych - ale za to odpowiada też kolega BP.( nieobecny póki co).Zawody dla dzieci mają mieć charakter zabawowy ale z medalami i tym podobnymi Opłata za nie wynosi 10 zł. Czy da radę aby młodsi jechali w półmaratoniee oficjalnie? Niech zadecyduje BP.Póki co regulamin tę kwestię opisuje jednoznacznie
Rozpiska startowa dla zawodów głó∑nych jest już gotowa i się wkrótce pojawi na stronie.

Awatar użytkownika
grgur
Ścigant 4x110mm

Post autor: grgur » wt lipca 28, 2009 11:09

WOJTEK45 pisze:Drogi Grzegorzu
w odpowiedzi na Twoje wątpliwości śpieszę Cię poinformować w odwrotności podniesionych przez ciebie kwestii
1.Noclegi - cena za nie jest podana na stronie w zakładce "noclegi". Należy podać ilość noclegów i na miejscu przy odbiorze nr startowych wpłaca się kasę do nas ( dotyczy to akademika AWFiS) i z wpłatą będzie się jechać na nocleg. W odniesieniu do akademików PG temat będzie ustalany w tym tygodniu.
2.Zawody dla dzieci: główny "macher" w tym temacie jest we Włoszech i myślę ze powinien zostać wywołany do tablicy.Co do zasady póki co dzieci niespełniające kryterium wieku będą miały swoje imprezy na Placu Zebrań Ludowych - ale za to odpowiada też kolega BP.( nieobecny póki co).Zawody dla dzieci mają mieć charakter zabawowy ale z medalami i tym podobnymi Opłata za nie wynosi 10 zł. Czy da radę aby młodsi jechali w półmaratoniee oficjalnie? Niech zadecyduje BP.Póki co regulamin tę kwestię opisuje jednoznacznie
Rozpiska startowa dla zawodów głó∑nych jest już gotowa i się wkrótce pojawi na stronie.
Dziękuję za odpowiedź .
I jeszcze jedno pytanie: czy przewidujecie możliwość rezerwacji noclegu w ww. akademikach również dla osób towarzyszących , w moim przypadku np. dla mojej małżonki?

DAL

Post autor: DAL » śr lipca 29, 2009 1:49

grgur pisze:I jeszcze jedno pytanie: czy przewidujecie możliwość rezerwacji noclegu w ww. akademikach również dla osób towarzyszących , w moim przypadku np. dla mojej małżonki?
Dobre pytanie. Ja z dwójką dzieci. Które chcą/będą startować w zawodach dziecięcych.

WOJTEK45
Prześcignął Chuck`a...

Post autor: WOJTEK45 » śr lipca 29, 2009 6:49

Trudno Grzegorz żebyś ty spał w akademiku a żona z dzieckiem w Sheratonie. Noclegi mają być ,w ramach oczywiście "posiadanego limitu" dla wszystkich. Póki co luzy są.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gdańsk Maraton Sierpniowy - od 2009 r. - najświeższe informacje.”