Namiar na rolki biegowe w dobrych cenach
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
-
sineguanon
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Namiar na rolki biegowe w dobrych cenach
Za namową PeteraCava podaje namiar na dystrybutora rolek FILA w Polsce. Ja kupiłem tam M 100 za ok. 950 zł. Uważam , że to dobra cena. Może komus sie przyda. W Poznaniu nie mogłem kupić swojego numeru (40,5) za żadną cenę i zadnego producenta. Na aukcjach inernetowych ceny tych rolek raczej nie schodziły poniżej 300 euro plus 20 wysyłka.
Pozdrawiam wszystkich
Pozdrawiam wszystkich
-
sineguanon
i dalej
rozpisałem sie i namiaru nie podałem - 509 431970
-
sineguanon
-
sineguanon
- Toudi
- Prześcignął Chuck`a...
- Kontakt:
No jasne, przecież wiadomo o jakich rolkach była mowa a czy nazwać je tak czy inaczej? Poza tym nazwa rolki biegowe wpisuje sie w tendencję skracania nazw, bo to chyba najkrótsze określenie i w dodatku takie, gdzie trudno zrobić błąd ortograficznyDo mnie pijesz ?
Pozdrawiam
Piotr
Piotr
- Andrzej
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: Szybsze ode mnie
Nie wiem co to "znieźność".Toudi pisze:No jasne, przecież wiadomo o jakich rolkach była mowa a czy nazwać je tak czy inaczej? Poza tym nazwa rolki biegowe wpisuje sie w tendencję skracania nazw, bo to chyba najkrótsze określenie i w dodatku takie, gdzie trudno zrobić błąd ortograficznyDo mnie pijesz ?. Ale jeśli poczułeś się urażony znieżnością, to sorki.
Co do rolek biegowych to zwróć uwagę na posty PawłaS. Używa tam określenia nartorolki i ten właśnie sprzęt raczej nazywany jest "rolki biegowe". Używaja ich narciarze biegowi w ramach letniego treningu.
Co do zdjęcia w avatarze - rzeczywiście prawa odjeżdża
Co do rolek z avatara:http://www.zico.twojserwer.pl/forum/vie ... sc&start=0 Zbieżnosć ustawiasz jak chcesz. Do przodu, do tyłu, w bok. Duży zakres regulacji. Przyjżyj się dobrze bo na zawodach nie będziesz miał możliwości. Nie dogonisz mnie
Pozdrawiam, ale tym razem jakoś mniej serdecznie
- Toudi
- Prześcignął Chuck`a...
- Kontakt:
Zrobiłem literówkę, bo chciałem cię przeprosić bez zbędnej zwłoki 
A słowo "zbieżność" jest chyba po prostu trudne do prawidłowego wklepania w klawiaturę:
: musiałbym przestać palić, zacząć trenować a jak już zacznę, to musiałbym kontynuować te treningi, itp.
Tak czy siak, to trudno byłoby mi uwierzyć, że ktokolwiek z czytających ten post nie zrozumiał o jaki rodzaj sprzęu chodzi. I tylko tyle. Ale O.K. - zachowałem się niegodnie i już się zamykam.
Zresztą te file też mają regulacje a na dodatek kołpaki na koła
A słowo "zbieżność" jest chyba po prostu trudne do prawidłowego wklepania w klawiaturę:
Zbieżnosć
Tak się domyśliłem - mogę się zgodzić na oświadczenie, że żart nie był najwyższych lotów.ale to dlatego że sie odpycham
Też żałuję (szczerze), że zbyt leniwy jestem, żeby to sprawdzić - za dużo przeszkódNie dogonisz mnie
Tak czy siak, to trudno byłoby mi uwierzyć, że ktokolwiek z czytających ten post nie zrozumiał o jaki rodzaj sprzęu chodzi. I tylko tyle. Ale O.K. - zachowałem się niegodnie i już się zamykam.
Zresztą te file też mają regulacje a na dodatek kołpaki na koła
Pozdrawiam
Piotr
Piotr
- Andrzej
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: Szybsze ode mnie
Toudi pisze: Też żałuję (szczerze), że zbyt leniwy jestem, żeby to sprawdzić - za dużo przeszkód: musiałbym przestać palić, zacząć trenować a jak już zacznę, to musiałbym kontynuować te treningi, itp.
Ale i tak masz przewagę. Nie sądzę abyś ważył 120kg. A ja tyle mam i jeżdżę
Uwaga próbuję: Zbieżność, zbieżność, zbieżność, zbieżność....
Nie jest aż tak trudno