W imieniu modów (a raczej jednego;)) udzielam Ci oficjalnego pozwoleństwa i obiecuję, że nie będę kasował Twoich postów, co najwyżej przeniosę do bardziej odpowiedniego działu, typu: "Złote myśli urodziwej Pani z Białegostoku"Pati pisze:dobra dobra, już widzę jak sie cieszycie, że wkoncu nikt nie będzie zaśmiecał tego forum
Urodziwa Pani z Białegostoku;)
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
- PeterCave
- Redaktor wrotkarstwo.pl
- Jeżdżę od: 09 kwie 2005
- Kontakt:
- WFH
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: Cavalli
- Jeżdżę od: 01 cze 1995
- Kontakt:
W imieniu własnym i społeczności forum chciałem powiedzieć, że jesteśmy bardzo wdzięczni bohaterce tego tematu za pojawienie się na naszym forum. Wniosła Pani wiele ożywienia i rozruszała Pani w znacznym stopniu to forum. Prosimy o jak najczęstsze udzielanie sie, także na obozie należy zajrzeć od czasu do czasu do kafejki internetowej i napisać pare słów od siebie. Bedzie nam bardzo Pani brakowało, jeśli zabraknie Pani ciekawych, rzeczowych a czasem także humorystycznych wypowiedzi.
A co do tematu o wakacjach to proponuje założyć osobny, bo jak nie to ja to zrobie

No i gratulujemy, że jednak udało się po wielkich trudach zdać do kolejnej klasy
Już za rok matura... 
A co do tematu o wakacjach to proponuje założyć osobny, bo jak nie to ja to zrobie
No i gratulujemy, że jednak udało się po wielkich trudach zdać do kolejnej klasy
- Piotr B
- Prześcignął Chuck`a...
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Może jeszcze zdjęcie - może być paszportowe np.WFH pisze:W imieniu własnym i społeczności forum chciałem powiedzieć, że jesteśmy bardzo wdzięczni bohaterce tego tematu za pojawienie się na naszym forum. Wniosła Pani wiele ożywienia i rozruszała Pani w znacznym stopniu to forum. Prosimy o jak najczęstsze udzielanie sie, także na obozie należy zajrzeć od czasu do czasu do kafejki internetowej i napisać pare słów od siebie. Bedzie nam bardzo Pani brakowało, jeśli zabraknie Pani ciekawych, rzeczowych a czasem także humorystycznych wypowiedzi.
A co do tematu o wakacjach to proponuje założyć osobny, bo jak nie to ja to zrobie![]()
No i gratulujemy, że jednak udało się po wielkich trudach zdać do kolejnej klasyJuż za rok matura...
-
Pati :P
- Pięciokółkowiec 80mm
hehe, a może nie
nie będę tu dawała żadnych zdjęć, a co do tych fotek z Lubina, to nie ma mnie na wielu[całe szczęście]
hehe
Bartek tak mi gratulujesz i podkreślasz, że ledwo zdałam ... uważasz mnie za jakiegoś tumana? heheheh
chociaż kto wie..każdy ma swojego kręciołka.
I proszę, nie piszcie do mnie "Pani" jestem Patrycja i mam dopiero 18 lat, chyba za wcześnie żeby tak do mnie mówić/pisać, z góry dziękuję
Jest mi miło, że moge sie udzielać na tym forum bez żadnych przeszkód. Postaram się nie pisac tu bzdur
, i jak najczęściej odwiedzać w czasie kiedy nie będzie mnie w domu. ehh jak pomyślę o tych wyjazdach...to już tęsknię
pozdr.
Bartek tak mi gratulujesz i podkreślasz, że ledwo zdałam ... uważasz mnie za jakiegoś tumana? heheheh
I proszę, nie piszcie do mnie "Pani" jestem Patrycja i mam dopiero 18 lat, chyba za wcześnie żeby tak do mnie mówić/pisać, z góry dziękuję
Jest mi miło, że moge sie udzielać na tym forum bez żadnych przeszkód. Postaram się nie pisac tu bzdur
pozdr.
- WFH
- Prześcignął Chuck`a...
- Kontakt:
Jak będe miał chwilkę to napisze na której fotce jesteśPati pisze:hehe, a może nienie będę tu dawała żadnych zdjęć, a co do tych fotek z Lubina, to nie ma mnie na wielu[całe szczęście]
hehe
Bartek tak mi gratulujesz i podkreślasz, że ledwo zdałam ... uważasz mnie za jakiegoś tumana? hehehehchociaż kto wie..każdy ma swojego kręciołka.
I proszę, nie piszcie do mnie "Pani" jestem Patrycja i mam dopiero 18 lat, chyba za wcześnie żeby tak do mnie mówić/pisać, z góry dziękuję![]()
Jest mi miło, że moge sie udzielać na tym forum bez żadnych przeszkód. Postaram się nie pisac tu bzdur, i jak najczęściej odwiedzać w czasie kiedy nie będzie mnie w domu. ehh jak pomyślę o tych wyjazdach...to już tęsknię
![]()
pozdr.
A, że nie miałaś problemów ze zdaniem to nie wątpie, tylko sobie żartowałem.
Od skończenia 18 lat mamy już prawomówic "Pani" mimo, że nie zostaliśmy zaproszeni na impreze
I prosimy udzielać się dalej
-
Pati :P
- Pięciokółkowiec 80mm
;]
ale proszę, nie mówcie/piszcie do mnie "Pani" czuje się wtedy baaaardzo staro
hehe...jak kiedyś będę robiła takie z deczka opóźnione poprawiny to napewno was zaproszę
dobranocka, pozdr.
dobranocka, pozdr.
- WFH
- Prześcignął Chuck`a...
- Kontakt:
Re: ;]
No dobrze od teraz możemy być na "Ty". No i czekamy z niecierpliwością na termin poprawin!!!Pati pisze:ale proszę, nie mówcie/piszcie do mnie "Pani" czuje się wtedy baaaardzo starohehe...jak kiedyś będę robiła takie z deczka opóźnione poprawiny to napewno was zaproszę
![]()
![]()
dobranocka, pozdr.