Urodziwa Pani z Białegostoku;)

O wszystkim, co przyjdzie Wam do głowy:) / Off-topic discussions - talk about any non-skating topics you want

Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

Awatar użytkownika
PeterCave
Redaktor wrotkarstwo.pl
Jeżdżę od: 09 kwie 2005
Kontakt:

Post autor: PeterCave » pt czerwca 23, 2006 12:41

Pati pisze:dobra dobra, już widzę jak sie cieszycie, że wkoncu nikt nie będzie zaśmiecał tego forum :roll:
W imieniu modów (a raczej jednego;)) udzielam Ci oficjalnego pozwoleństwa i obiecuję, że nie będę kasował Twoich postów, co najwyżej przeniosę do bardziej odpowiedniego działu, typu: "Złote myśli urodziwej Pani z Białegostoku" :wink:

Pati :P
Pięciokółkowiec 80mm
Jeżdżę od: 02 sty 2010

Post autor: Pati :P » pt czerwca 23, 2006 1:21

hehe, dziękuję. Bardzo mi miło, ale chyba już inny nie będzie potrzebny. I tak jest mi głupio, że powstał ten :oops: :oops: :oops:

pozdr.

Awatar użytkownika
PeterCave
Redaktor wrotkarstwo.pl
Kontakt:

Post autor: PeterCave » pt czerwca 23, 2006 1:44

Fajnie, że są takie tematy, bo forum żyje:)

Awatar użytkownika
WFH
Prześcignął Chuck`a...
Moje rolki: Cavalli
Jeżdżę od: 01 cze 1995
Kontakt:

Post autor: WFH » pt czerwca 23, 2006 2:53

W imieniu własnym i społeczności forum chciałem powiedzieć, że jesteśmy bardzo wdzięczni bohaterce tego tematu za pojawienie się na naszym forum. Wniosła Pani wiele ożywienia i rozruszała Pani w znacznym stopniu to forum. Prosimy o jak najczęstsze udzielanie sie, także na obozie należy zajrzeć od czasu do czasu do kafejki internetowej i napisać pare słów od siebie. Bedzie nam bardzo Pani brakowało, jeśli zabraknie Pani ciekawych, rzeczowych a czasem także humorystycznych wypowiedzi.
A co do tematu o wakacjach to proponuje założyć osobny, bo jak nie to ja to zrobie :!: :twisted:

No i gratulujemy, że jednak udało się po wielkich trudach zdać do kolejnej klasy :lol: Już za rok matura... :?:

Awatar użytkownika
Piotr B
Prześcignął Chuck`a...

Post autor: Piotr B » pt czerwca 23, 2006 3:06

WFH pisze:W imieniu własnym i społeczności forum chciałem powiedzieć, że jesteśmy bardzo wdzięczni bohaterce tego tematu za pojawienie się na naszym forum. Wniosła Pani wiele ożywienia i rozruszała Pani w znacznym stopniu to forum. Prosimy o jak najczęstsze udzielanie sie, także na obozie należy zajrzeć od czasu do czasu do kafejki internetowej i napisać pare słów od siebie. Bedzie nam bardzo Pani brakowało, jeśli zabraknie Pani ciekawych, rzeczowych a czasem także humorystycznych wypowiedzi.
A co do tematu o wakacjach to proponuje założyć osobny, bo jak nie to ja to zrobie :!: :twisted:

No i gratulujemy, że jednak udało się po wielkich trudach zdać do kolejnej klasy :lol: Już za rok matura... :?:
Może jeszcze zdjęcie - może być paszportowe np.

Awatar użytkownika
WFH
Prześcignął Chuck`a...
Kontakt:

Post autor: WFH » pt czerwca 23, 2006 3:16

Bardzo dobry pomysł :!: Czekamy :!:

Awatar użytkownika
PeterCave
Redaktor wrotkarstwo.pl
Kontakt:

Post autor: PeterCave » pt czerwca 23, 2006 5:54

Szukajcie, a znajdziecie. Z Lubina jest tyle zdjęć, że urodziwa Pani na pewno się na nich znajdzie, tym bardziej, że zawodniczki bardziej przykuwają oko fotografa niż zawodnicy (z fotografkami jest pewnie odwrotnie;))

Pięciokółkowiec 80mm

Post autor: Pati :P » pt czerwca 23, 2006 6:34

hehe, a może nie :?: nie będę tu dawała żadnych zdjęć, a co do tych fotek z Lubina, to nie ma mnie na wielu[całe szczęście] :P hehe

Bartek tak mi gratulujesz i podkreślasz, że ledwo zdałam ... uważasz mnie za jakiegoś tumana? heheheh :) chociaż kto wie..każdy ma swojego kręciołka.

I proszę, nie piszcie do mnie "Pani" jestem Patrycja i mam dopiero 18 lat, chyba za wcześnie żeby tak do mnie mówić/pisać, z góry dziękuję :)

Jest mi miło, że moge sie udzielać na tym forum bez żadnych przeszkód. Postaram się nie pisac tu bzdur :wink: , i jak najczęściej odwiedzać w czasie kiedy nie będzie mnie w domu. ehh jak pomyślę o tych wyjazdach...to już tęsknię :(
pozdr.

Awatar użytkownika
WFH
Prześcignął Chuck`a...
Kontakt:

Post autor: WFH » pt czerwca 23, 2006 11:34

Pati pisze:hehe, a może nie :?: nie będę tu dawała żadnych zdjęć, a co do tych fotek z Lubina, to nie ma mnie na wielu[całe szczęście] :P hehe

Bartek tak mi gratulujesz i podkreślasz, że ledwo zdałam ... uważasz mnie za jakiegoś tumana? heheheh :) chociaż kto wie..każdy ma swojego kręciołka.

I proszę, nie piszcie do mnie "Pani" jestem Patrycja i mam dopiero 18 lat, chyba za wcześnie żeby tak do mnie mówić/pisać, z góry dziękuję :)

Jest mi miło, że moge sie udzielać na tym forum bez żadnych przeszkód. Postaram się nie pisac tu bzdur :wink: , i jak najczęściej odwiedzać w czasie kiedy nie będzie mnie w domu. ehh jak pomyślę o tych wyjazdach...to już tęsknię :(
pozdr.
Jak będe miał chwilkę to napisze na której fotce jesteś :lol:
A, że nie miałaś problemów ze zdaniem to nie wątpie, tylko sobie żartowałem.
Od skończenia 18 lat mamy już prawomówic "Pani" mimo, że nie zostaliśmy zaproszeni na impreze :lol:
I prosimy udzielać się dalej :!: :!: :!:

Pięciokółkowiec 80mm

;]

Post autor: Pati :P » pt czerwca 23, 2006 11:37

ale proszę, nie mówcie/piszcie do mnie "Pani" czuje się wtedy baaaardzo staro :cry: hehe...jak kiedyś będę robiła takie z deczka opóźnione poprawiny to napewno was zaproszę :) :)
dobranocka, pozdr.

LTM
Ścigant 4x110mm

Post autor: LTM » pt czerwca 23, 2006 11:39

Mamy nadzieje, rozumie sie, że wszyscy forumowicze zostali zaproszeni?? :lol:

Pięciokółkowiec 80mm

Post autor: Pati :P » pt czerwca 23, 2006 11:41

no pewnie, że tak :)

LTM
Ścigant 4x110mm

Post autor: LTM » pt czerwca 23, 2006 11:42

to duże poprawiny sie szykują, a forum ciągle się powieksza!!

kmieto7

Post autor: kmieto7 » pt czerwca 23, 2006 11:48

no no no :D :D :D

Awatar użytkownika
WFH
Prześcignął Chuck`a...
Kontakt:

Re: ;]

Post autor: WFH » sob czerwca 24, 2006 9:47

Pati pisze:ale proszę, nie mówcie/piszcie do mnie "Pani" czuje się wtedy baaaardzo staro :cry: hehe...jak kiedyś będę robiła takie z deczka opóźnione poprawiny to napewno was zaproszę :) :)
dobranocka, pozdr.
No dobrze od teraz możemy być na "Ty". No i czekamy z niecierpliwością na termin poprawin!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Czas wolny / Free time”