Kieruje pytanie do wszystkich warszawiaków, bądź osób, które posiadają wystarczającą wiedzę
I ewentualnie jakimi rolkami można by imitować takie specjalistyczne rolki, gdyby nie było mnie na nie stać;)
Z góry dzięki.
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Też uważam, że ten mały sklepik mieszczący się przy ulicy Jana Pawła II, jest fajny. Dodam, że jest dobrze wyposażony i bardzo miły kontakt ze sprzedawcą. Co do rozmiaru trzeba niestety poczekać już jest wiosna... więc będą sprowadzać nowe sprzęty...dauthi pisze: @malczan85 i Slawek
Dzięki za namiar na ten mały sklepik, jest naprawdę fajny. Niestety obecnie maja tam rozmiary max 41 wiec muszę czekać jakieś 2-3 tygodnie na nową dostawę.
Byłem w Decathlonie na Reducie i jedyne jakie mieli to takie za 849zl. Może kiedyś jak sie bardzo wkręcę to poszukam czegoś takiego. Póki co skupię się na czymś tańszym
Nawet nie wiedziałem, że to będzie takie trudne
A może ten artykuł będzie dla Ciebie ciekawy...dauthi pisze:Profesjonalnie to ja raczej grać nie będę;) Ale może uda mi się zebrać wystarczającą ilość kumpli, żeby grywać wieczorami (jak nie, to może gdzieś się dołączymy). Jak napisze maturę będę miał dużo czasu i coś z tym będzie trzeba robić.
Nie wykluczam, że z chęcią użyję tych rolek chociażby po to, żeby skoczyć gdzieś do znajomego czy do sklepu.
Jako, że pierwszą moją myślą związaną z rolkami był właśnie inline hokej, to ograniczył bym się do rolek czysto hokejowych. A w jeździe rekreacyjnej cenię sobie przede wszystkim zwrotność, a nie szybkość, więc taki sprzęt świetnie by się spisywał.
No a poza tym, moja wciąż jakże skromna wiedza, ogranicza mnie raczej do znajomości tylko trzech rodzajów rolek, tj.: do jazdy szybkiej, wyczynowej i hokeja