Salomon Motion 7

Zanim kupisz - zapytaj, przeczytaj o sprzęcie do jazdy na wrotkach (rolkach / rolki)
Dział tylko o jeździe fitness i szybkiej.
Place to talk about skates, wheels, bearings. Only for fitness and speed inline skating

Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

jack-78
Czterokółkowiec
Jeżdżę od: 02 sty 2010

Post autor: jack-78 » pn listopada 07, 2005 9:45

Tefik
Kontakt:

Post autor: Tefik » pn listopada 07, 2005 11:10

Ho ho ho jak duże tego :) zdecydowanie będe musiał sobie takie skarpetki nabyć :D Kupie sprawdze jak beda super to kupie kolejna pare zeby miec 2 na przemian :)
Ja jak to ja śmigam na rolkach praktycznie codziennie od czasu gdy pożyczyłem te Rocesy Orlando :) fakt faktem noga mi sie troche meczy ale uwielbiam jeździć po mieście ... głownie w nocy ( świetojańska w Gdyni - 2 nad ranem / rewelacja ) tylko ja znajomy lub znajoma i cała najbardziej znana ulica w Gdyni jest nasza :D polecam hhe :D
<<<...God I love to turn my little blue world upside down...>>>

Tefik
Kontakt:

Post autor: Tefik » pn listopada 07, 2005 11:18

A no i chciałem jeszcze dodać, że nie sądziłem, że ten moj ( jak zakladałem - skromny ) topic będzie na 1 czołówkach z największą ilościa odpowiedzi :)

Właściwie to wszystko byłoby SI gdyby nie pewien incydent pare odp w zwyż :D ale ważne ze na chwile obecna jest wszystko OK :)

Chciałbym jeszcze raz opisać moją próbną jazde na Salomon PREFACE - naprawde nie moge wyjść z wrażenia które zrobiły na mnie te rolki.

Przymierzyłem :) kilka zgięć w kolanie w celu dostosowania się do nogi wewnerznej częci buta :) Zacisnełm sznurowadła ... od razu widać perfekcje firmy Salomon - system szybkiego sznurowania - kolejna rewelacja. Wstaje pierwsze metry przebyte w super roleczkach były odjazdowe ... żadnych wiekszych drgań - porównując wewnętrzny but tych salomonów z ROCESAMI ORLANDO - to niebo a ziemia !w ROCESACH odczuwam każde nierówności na drodze a w Salomonach ... nic to tak jakby się chodziło porozłożonej gąbce :D
Możecie się śmiać z tego mojego zachwytu :P ale dla chłopaka ktoy w dziecinstwie jezdził na plastikowych nieporozumieniac a teraz na rocesach przesiadka na salomony to tak jak z opla ascony na audi a4 :D

jack-78
Czterokółkowiec

Post autor: jack-78 » pn listopada 07, 2005 11:37

Też jeździłem na takim plastikowym badziewiu, kiedy je kupowałem byłem całkowitym laikiem, a pani w sklepie twierdziła, że to niezłe rolki (i to nie był supermarket). Zawsze po godzinie jazdy miałem dosyć wszystkiego. Teraz przesiadłem się na K2 Exo6. Rewelka. Polecam

Tefik
Kontakt:

Post autor: Tefik » wt listopada 08, 2005 3:17

Tak to już jest z tymi sprzedawcami - próbuja wcisnąc gowno za jak najwiecej kasy ... bym powybijał wszystkich oszustow :D na moich samsonach ( taka nazwa tych bplastikow ) jazda to była udreka .. odepchnełem sie raz drugi trzeci i stalem w miejsu ... zadej przyjemnosci z jazdy do tego halasowaly na pol osiedla :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzęt - jazda fitness i szybka / Equipment - fitness and speed”