Wszystkich zainteresowanych studentów (nie tylko z Polibudy) serdecznie zapraszam.
Mam nadzieję, że Zico zaszczyci nas swoją obecnością i opowie ciekawe rzeczy m.in. o zawodach, treningach i sprzęcie
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Basia, Ty przestań, bo się jeszcze chłopak przejmie i wróci doktorat robićbayya pisze:To sobie jeszcze trochę przedłuż, w tym roku zostało dużo wolnych miejsc po rekrutacjachMirekCz pisze:To się obudziliście.. przedłużałem studenckie życie ile się dało, ale już mnie wyrzucili z jakimś cholernym świstkiem i niestety się nie załapie![]()
![]()
np. na fizyce technicznej
No to trzeba jeździć między filarami i wtedy nie przeszkadzającinas83 pisze:aj ten parking jest elegancki ale te filary nośne troszke przeszkadzają:(
Widziałam ten parking i wg mnie jest on supercinas83 pisze:aj ten parking jest elegancki ale te filary nośne troszke przeszkadzają:(
Wpadają bo nie uważają. Ale ciepło jestbayya pisze: niż na sali, gdzie co niektórzy wpadają regularnie w drabinki![]()
![]()
Wpadajom bo nie umiom jeżdżaćAndrzej pisze:Wpadają bo nie uważają. Ale ciepło jestbayya pisze: niż na sali, gdzie co niektórzy wpadają regularnie w drabinki![]()
![]()
to przekłamanie - bo to drabinki wpadają na jeżdzących!ALAN54 pisze:Wpadajom bo nie umiom jeżdżaćAndrzej pisze:Wpadają bo nie uważają. Ale ciepło jestbayya pisze: niż na sali, gdzie co niektórzy wpadają regularnie w drabinki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I ściany się czasem zwężająPiotr B pisze: to przekłamanie - bo to drabinki wpadają na jeżdzących!