Witam, mam nastepujacy problem z rolkami K2 EXO 2.1 (zdjecie w zalaczniku).
Pekly mi obie klamry u gory. Jazda bez nich jest masakryczna - cala noga lata, zero stabilnosci. Poradzilem sobie przekluwajac po 4 dziury i zadrutowalem. Moze niezbyt eleganckie rozwiazane, ale sprawdzalo sie.
niestety dzisiaj przy zakladaniu znowu pekla jedna klamra i to w takim miejscu, ze nie da rady potraktowac ja powyzszym sposobem.
Moze ktos sie orientuje albo ma jakis pomysl co z tym fantem zrobic? Klamry sa zamocowane na nitach wiec z wymiana moze byc ciezko
peknieta klamra
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
- k3rmit
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Kontakt:
peknieta klamra
Powerslide Cell II 07
koncerty.net.pl
koncerty.net.pl
- koziar2
- Redaktor wrotkarstwo.pl
- Moje rolki: Rollerblade Twister III
- Jeżdżę od: 01 maja 2006
- Kontakt:
Re: peknieta klamra
Dokladnie rok temu mialem taki sam problem w takich samych rolkach. Pomogla reklamacja, zwrot kasy i kupno innych rolek...
W serwisie stwierdzili, ze nie da sie naprawic ale zapytaj jeszcze zico. Moze ma na to jakis sposob
W serwisie stwierdzili, ze nie da sie naprawic ale zapytaj jeszcze zico. Moze ma na to jakis sposob
- k3rmit
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Kontakt:
ehh, obawiam sie, ze gwarancji juz nie ma (kupione byly niej wiecej we wrzesniu 2006)
widzialem w jakims sklepie, ze mozna bylo kupic zapasowe klamry, tylko z tego co widze to nie da sie u mnie zdjac starych
widzialem w jakims sklepie, ze mozna bylo kupic zapasowe klamry, tylko z tego co widze to nie da sie u mnie zdjac starych
Powerslide Cell II 07
koncerty.net.pl
koncerty.net.pl
Z tym nie powinno byc wiekszego problemu,w kazdym szewieckim warsztacie ci klamre zdja w ciagu paru minut i zanituja zapasowa jak sam nie mozesz z tym poradzic,nie masz zapasowych kup w Alegro jakies szroty z tego modelu za pare zl.i masz zapasowe czesci.