Plecak na rolki

Zanim kupisz - zapytaj, przeczytaj o sprzęcie do jazdy na wrotkach (rolkach / rolki)
Dział tylko o jeździe fitness i szybkiej.
Place to talk about skates, wheels, bearings. Only for fitness and speed inline skating

Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

szusszus

Plecak na rolki

Post autor: szusszus » pt maja 12, 2006 2:46

Witam wszystkich :)

Jestem świeżo upieczonym maniakiem rolek :) i mam pytanko, gdzie kupić plecak na rolki? Chcę rowerem podjeżdżać sobie w odpowiednie miejsce.

Co myślicie o tych z allegro?

<-------->/search.php?string ... ec+na+buty

<-------->/search.php?string ... ec+na+buty

Irek
Jeżdżę od: 02 sty 2010

Post autor: Irek » pt maja 12, 2006 6:14

Witam

W zeszłym roku miałem podobny problem skonczyło się na kupnie dużego, taniego (cena chyba coś poniżej 60zł ) plecaka na allegro z firmy JPA to ta sama do której zapodałes linki

konkretnie ten model:
http://www.jpa.com.pl/index_towary.php? ... l=polecamy

Miesciły się do niego rolki salomon motion w rozmiarze 29,5cm z hamulcem + ochraniacze + 1,5l wody.
Te wszystkie torby na buty wygladaja dosc nieporecznie,niewygodnie i do niczego poza butami sie nie nadadza.
Plecaka ostatecznie uzywam na codzień, zdarzyły się też górki.
Widać na nim pierwsze ślady przecierania ale po roku za taka cene czego sie spodziewać i tak jestem zadowolony.

Moja kobieta również wykorzystuje do przenoszenia rolek plecak a ze wzgledu na rozmiar buta mieści je w plecaku rozmiarowo "szkolnym".

Pozdrawiam.

mkib

odp.

Post autor: mkib » ndz maja 14, 2006 2:12

a czy patrzyłeś w jakiś sklepach sportowych typu go sport?

Awatar użytkownika
kuuki

Post autor: kuuki » ndz maja 14, 2006 3:01

Kupiłem coś takiego za ok. 75 zł w sklepie Intersportu; poręczna torba na ramię, rolki rozm. 46 wchodzą razem z hamulcem. Torba ma jedną zasuwaną kieszonkę na boku.
Obrazek

ballada

Post autor: ballada » wt października 03, 2006 10:45

Witam serdecznie i pozdrawiam.
Ja zakupilem na Allegro plecak firmy Bauer, swietny stan, cena spoko, cos okolo 30 zeta plus wysylka, typowy na rolki, pakuje sie je z dwoch stron, bardzo poreczny, rewela, zdecydowanie lepszy niz inne, ktore adoptowalem na potzrby rolkarskie.
Moze u oficjalnego przedstawiciela na Polske, jezeli takowy istnieje.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzęt - jazda fitness i szybka / Equipment - fitness and speed”