Szczecin-rolki
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
-
Rolfan
- Ścigant 4x110mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Re: Szczecin-rolki
Jesli chodzi Ci tylko o odbębnienie w-f-u to lepiej kup hokejówki ponieważ są bardziej tolerancyjne na błędy, wprawdzie trochę gorzej dla poczatkujacego jest z utrzymaniem na nich rownowagi ale za to nie mają zabków i się o nie potkniesz. 
Pozdrowienia
Dzięki
jestem pewna, że to ma być tylko odbębnienie, jakoś nie widzę siebie na łyżwach.......
- kmc_
- Czterokółkowiec
- Moje rolki: Twister 243
- Jeżdżę od: 0- 4-2009
Jako że pogoda nam nie dopisuje może powtórzymy jeżdzenie pod moimi garażami?;D Albo poczekamy na łyżwy. Wiecie może kiedy owierają lodogryf? Do Gorzowa bardzo chętnie bym pojechał ale na ten weekend zamówiony jest juz Poznań może w następnym? Jak tylko bedziecie sie wybierać na jakąkolwiek aktywność rolkowo-łyżwową t ja jestem bardzo chętny:)
Jakie znowu hamulce?
Ponoć ma być otwarty w pierwszym tygodniu listopada... ale nie dam sobie nic uciąć, powtarzam tylko słowa trenera... 
-
Rolfan
- Ścigant 4x110mm
Jesli temp.będą oscylowały koło 0 stop w nocy to otworzą ponieważ do zamrożenia trzeba odprowadzić dużą ilość energii.
Ale ja w to nie wierzę. Będzie dobrze jak otworzą w połowie listopada.
Ale ja w to nie wierzę. Będzie dobrze jak otworzą w połowie listopada.
Pozdrowienia
Im później otworzą, tym lepiej dla mnie... mniej czasu,żeby sobie wstydu narobić 
-
Lika
- Czterokółkowiec
- Moje rolki: Rollerblade Twister '09
- Jeżdżę od: 15 wrz 2009
ja też jak już to w przyszłym tygodniu do Gorzowa bym się chętnie przejechała. Noga ciągle boli, no ale bardzo wierzę w to, że do przyszłej niedzieli da już radę
a rolkom pogoda ewidentnie nie sprzyja.. zimno strasznie :/ a próbowaliście kiedyś jakąś salkę załatwić do śmigania? W ogóle śmigał ktoś na sali ?
a rolkom pogoda ewidentnie nie sprzyja.. zimno strasznie :/ a próbowaliście kiedyś jakąś salkę załatwić do śmigania? W ogóle śmigał ktoś na sali ?
rock & rolki 
-
Rolfan
- Ścigant 4x110mm
Ja. Rewelka!Prawie jak na łyżwach. Tylko lepiej mieć miękkie kółka. Wiem, ze hokeisci wynajmowali gdzieś sale na Niebuszewie ale przeważnie dysponenci sal sie krzywią bo przy trikach i upadkach można zniszczyć parkiet.
Pozdrowienia
- kmc_
- Czterokółkowiec
- Moje rolki: Twister 243
- Jeżdżę od: 0- 4-2009
Wysypał mi sie wyjazd do Poznania więc jeśli wyjazd do Gorzowa jest aktualny to jestem baaaaaardzo chętny. Zmieszcze sie gdzieś tam do bagażnika Wojtek?:D
Jakie znowu hamulce?
- kimi
- Czterokółkowiec
- Kontakt:
Zmieścisz się na pewno. W zależności od liczby chętnych pojedziemy jednym lub dwoma samochodami.
Czekam jeszcze na potwierdzenie od K&L. Może też dołączy do nas Emila, ale to nic pewnego.
Czekam jeszcze na potwierdzenie od K&L. Może też dołączy do nas Emila, ale to nic pewnego.
Dzisiaj będę pod Casto o 21:00. Powinien być jeszcze Damian. Zapraszam choć zdaję sobie sprawę że asfalt będzie troszkę wilgotny i nieco śliski. Nie mogę jednak tak długo nie jeździć. Wieczorny wyjazd może zakłócić jedynie (tfu) deszcz.
-
Rolfan
- Ścigant 4x110mm
[quote="Praga"] Nie mogę jednak tak długo nie jeździć. [/quote]
A co Ciebie do tego zmusza? Czy to jakis obowiązek?
Nie lepiej posiedzieć przed telewizorem przy piwie, tfu, znaczy się spędzić czas z rodziną?
A co Ciebie do tego zmusza? Czy to jakis obowiązek?
Nie lepiej posiedzieć przed telewizorem przy piwie, tfu, znaczy się spędzić czas z rodziną?
Pozdrowienia
-
Rolfan
- Ścigant 4x110mm
Mamy. Jedziemy w dwa auta. Możesz jechać ze mną bądż z Lidką.
Uzgodnimy to jutro. Mój tel 504081204
Uzgodnimy to jutro. Mój tel 504081204
Pozdrowienia
- kimi
- Czterokółkowiec
- Kontakt:
Kaitou,Kaitou pisze:Jak macie miejsca to też się zabiorę do Gorzowa
Jedziemy jutro, ok. 12-tej wyjazd ze Szczecinia. Jak Ci pasuje się spotkać?
Napisałam Ci wiadomość priv.