Szczecin-rolki
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
- kmc_
- Czterokółkowiec
- Moje rolki: Twister 243
- Jeżdżę od: 0- 4-2009
Re: Szczecin-rolki
Ja też życze wszystkim wesołych spokojnych i kevin sam w domu świąt;) na łyżwy wybieram sie jutro (26:O) na lodogryf i dzisiaj na gubałówke jak przestanie padać:) Pozdrawiam
Jakie znowu hamulce?
-
Rolfan
- Ścigant 4x110mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Wczoraj był niezły czad na lodo, muzyka latyno, kupa wariatów jadacych na "czołówkę" jednym słowem adrealinka ale z nikim się nie zderzylem. Czasem to lubię od święta 
Pozdrowienia
- kmc_
- Czterokółkowiec
- Moje rolki: Twister 243
- Jeżdżę od: 0- 4-2009
Poniedziałek jutro dajemy ^$^%$#*^$^ czadu:d mysle ze ok to wejscie o 18 z groszem i 19 z groszem to dwie gdodzinki na które sie pisze:) możeliwe ze plan ulegnie przesunieciu o godzine ale 19 z groszem to tak czy inaczej będzie ślizgawka której nie omine;)
Jakie znowu hamulce?
O której dzisiaj (wtorek) jeździmy ?
Wczoraj pożegnaliśmy się na "do jutra".
Sęk w tym, że nie wiem na którą godzinę.
Proponuję 19:40, ewentualnie 21:00.
Może ktoś potwierdzić ?
Generalnie to mam urlop i jestem elastyczny
EDIT (30 grudnia 09): No i w konsekwencji zdzwoniliśmy się na 21:00. Niestety sylwestrowa gorączka przetrzebiła towarzystwo. Dzisiaj - środa - Marcin odpada, a ja jadę na zakupy kupić składniki do jaj w majonezie i kiełbasę
, Lidka coś tam pichci na jutro i mogłaby się ewentualnie wyrobić tak jak ja na 21:00. Niestety o 21:00 na taflę wchodzą nasze dzielne Gryfy = nici z jeżdżenia.
Podejrzewam, że jutro będzie równie gorąco i na następną wspólną ślizgawkę przyjdzie poczekać do roku 2010, z którego nadejścia składam wszystkim serdeczne życzenia
Wczoraj pożegnaliśmy się na "do jutra".
Sęk w tym, że nie wiem na którą godzinę.
Proponuję 19:40, ewentualnie 21:00.
Może ktoś potwierdzić ?
Generalnie to mam urlop i jestem elastyczny
EDIT (30 grudnia 09): No i w konsekwencji zdzwoniliśmy się na 21:00. Niestety sylwestrowa gorączka przetrzebiła towarzystwo. Dzisiaj - środa - Marcin odpada, a ja jadę na zakupy kupić składniki do jaj w majonezie i kiełbasę
Podejrzewam, że jutro będzie równie gorąco i na następną wspólną ślizgawkę przyjdzie poczekać do roku 2010, z którego nadejścia składam wszystkim serdeczne życzenia
-
Rolfan
- Ścigant 4x110mm
Dziękuję za życzenia!
Znalazwszy luke czasową udalem sie na 15.40 na lodo znęcony na dodatek moja ulubiona muzyką. Okazało się, że owszem muzyka była klasyczna ale jakaś ciężko strawna ( nie ta co bywa w poniedziałki). Ale za to było mało ludzi tak, że do połowy czasu trw. slizgawki byl świetny lód i wreszcie zaczął mi wychodzić ridbergernyj szag (tak mi sie wydaje).
Jutro bedę na Gub. o 11-tej.
Znalazwszy luke czasową udalem sie na 15.40 na lodo znęcony na dodatek moja ulubiona muzyką. Okazało się, że owszem muzyka była klasyczna ale jakaś ciężko strawna ( nie ta co bywa w poniedziałki). Ale za to było mało ludzi tak, że do połowy czasu trw. slizgawki byl świetny lód i wreszcie zaczął mi wychodzić ridbergernyj szag (tak mi sie wydaje).
Jutro bedę na Gub. o 11-tej.
Pozdrowienia
- kimi
- Czterokółkowiec
- Kontakt:
Ktoś się dziś wybiera na lodo wieczorem? Ja pewnie będę 
- karola&łukasz
- Czterokółkowiec
Wojtek co tam z twoją deską? z tego co czytałem to po dąbskim już śmigają?
-
Rolfan
- Ścigant 4x110mm
Tak, tak . Między innymi na mojej desce. Dzisiaj byla generalna próba i wszystko jest zgodne z przewidywaniami. 
Pozdrowienia
O aijsbordach już pisali w Głosie Szczecińskim tutaj masz nawet galerię. Jestem ciekawy czy były te próby z rolkami. Jeśli tak, ciekawy jestem wrażeń 
Apropos jeżdżenia ma ktoś ochotę się wybrać na lodowisko dzisiaj (piątek) na 21 ?
Apropos jeżdżenia ma ktoś ochotę się wybrać na lodowisko dzisiaj (piątek) na 21 ?
- kimi
- Czterokółkowiec
- Kontakt:
Cześć,
Za późno przeczytałam Twojego posta.
Wybieramy się w sobotę rano na Gubałówkę.
A przy okazji inne pytanie: Rolfan, czy wiesz, jak na G. wygląda lód, czy rolbę mają sprawną, czy da się jakoś w miarę pojeździć?
Za późno przeczytałam Twojego posta.
Wybieramy się w sobotę rano na Gubałówkę.
A przy okazji inne pytanie: Rolfan, czy wiesz, jak na G. wygląda lód, czy rolbę mają sprawną, czy da się jakoś w miarę pojeździć?
-
Rolfan
- Ścigant 4x110mm
Lód wyglada nieciekawie ale rano chyba mozna liczyć na wzglednie dobry. Też rano bedę bo potem będzie Sajgon.
Włąśnie dla tego mistrza Błażejowskiego wykonałem tego iceborda. Na rolkach nie było kiedy wypróbować bo spadł śnieg
Włąśnie dla tego mistrza Błażejowskiego wykonałem tego iceborda. Na rolkach nie było kiedy wypróbować bo spadł śnieg
Pozdrowienia
Dzisiaj środa. Ma ktoś ochotę pojeździć przed naszymi dzielnymi Gryfami tj. o 19:40 ? Wiem, że muzyka nie sprzyja (DRUM'n'BASS - wczoraj to było o 21:00 i przeżyłem dzięki własnej muzyce
) ale mi się lepiej jeździ jak można do kogoś od czasu do czasu gębę otworzyć
. Jak jeżdżę sam to zaczepiam mimowolnie obcych ludzi i jeszcze dostanę kiedyś po głowie od zazdrosnego męża/chłopaka lub nadopiekuńczej mamusi
Pomóżcie...
-
Rolfan
- Ścigant 4x110mm
Tak. muzyka na Lodo jak i na wiekszosci lodowisk jest fatalna. Sieczka i tyle. Jedynie latyno i klasyk jest dla mnie do przyjęcia. kiedys byla jeszcze filmowa ale też nieciekawa bo dominowala ta z filmow PRl-u np Stawka Wieksza Niż Życie 
Jeżeli komuś by sie chciało nagrać ciekawe hity filmowe to jest możliwośc negocjacji z dyrekcją "Promasters" w przypadku akceptacji mozna uzyskać za to parę wstepow za darmo. Ja tak zrobiłem w ubiegłym roku z muzyka klasyczną ( którą słuchacie w poniedziałki) bo puszczali 9-tą symfonię Bethowena i arie z opery Kniaż Igor
Jeżeli komuś by sie chciało nagrać ciekawe hity filmowe to jest możliwośc negocjacji z dyrekcją "Promasters" w przypadku akceptacji mozna uzyskać za to parę wstepow za darmo. Ja tak zrobiłem w ubiegłym roku z muzyka klasyczną ( którą słuchacie w poniedziałki) bo puszczali 9-tą symfonię Bethowena i arie z opery Kniaż Igor
Pozdrowienia
Alternatywą jest własne stereo. Widzę, że wiele osób jeździ z własną muzyką. Trochę to przeszkadza w komunikacji ale jest to jakieś wyjście 
Mam pytanie odnośnie składanki dla promasters. Co z prawami autorskimi ? Mogę złożyć jakąś fajną ale jeśli będzie to puszczane publicznie to obawiam się, że będzie to kradzież.
I jeszcze jedno. Doszły mnie słuchy, że nasza zapracowana Lidka nakręciła jakieś video na lodzie. Chętnie obejrzę ...i skrytykuję nie szczędząc ostrych słów dezaprobaty
Mam pytanie odnośnie składanki dla promasters. Co z prawami autorskimi ? Mogę złożyć jakąś fajną ale jeśli będzie to puszczane publicznie to obawiam się, że będzie to kradzież.
I jeszcze jedno. Doszły mnie słuchy, że nasza zapracowana Lidka nakręciła jakieś video na lodzie. Chętnie obejrzę ...i skrytykuję nie szczędząc ostrych słów dezaprobaty