Oj Twistery to bardzo ładne rolki. Dokupisz do nich jakieś ładne, kolorowe, oczojebne kółka i mogą stać się ozdobą każdego kąta w domuMoaa pisze:Najwyżej tak jak piszesz - allegro
A poważnie to gratuluję wyboru
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Oj Twistery to bardzo ładne rolki. Dokupisz do nich jakieś ładne, kolorowe, oczojebne kółka i mogą stać się ozdobą każdego kąta w domuMoaa pisze:Najwyżej tak jak piszesz - allegro
będę sprawdzał forum, jeśli dam radę dołączę... choć w tygodniu o tej porze kiepsko raczej...Praga pisze:No to ładnie. Po weekendzie wraca Damian. Również Marcin będzie dostępny. Myślę, że w poniedziałek lub we wtorek zrobimy jakiś "event" na Błoniach. Można zacząć o 20:30 - 21:00. Poslalomować, pogadać, pouczyć się jeździć do 22:00, a potem pośmigać po mieście (oczywiście kto będzie chciał). Fajnie gdyby przyjechało więcej osób tak jak tydzień temu pod Castoramą
Ta niedziela odpada. Jadę do Kaleńska i pewnie jak wrócę będę zmęczony. Nie będzie też Damiana (góry), Marcina (zajęty weekend) i Rolfana (Sanok i łyżwiarkihomar pisze:może niedziela koło 21?
Witaj Sławku,Sławek993 pisze:Witam.
Mam zamiar rozpocząć swoją przygodę z rolkami..
Tylko jak chyba każdy mam problem z wyborem...
Jakie polecacie na start ? takie które oczywiście starczą na dłużej i nie będę ich musiał za chwile wymieniać
I z tego co widzę powstało grono osób które się spotyka co jakiś czas by wspólnie pojeździć. Widzę też że jesteście nieco starsi ode mnie... i tu pada pytanie... Czy miałby ktoś z was poduczyć młodego (93 rocznik) chłopaka który chciałby rozpocząć swoją przygodę z rolkami... zaciekawił też mnie z tego co wyczytałem slalom.. jest to jakby nie patrzeć jakieś wyzwanie... chętnie bym się się pouczył slalomu... Znalazłby się ktoś kto by poduczył nowego ? a może poduczyli ?
Pozdrawiam Sławek.