Pozdro.
PS.
A może "przeciek kontrolowany"
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Brzmi super!WOJTEK45 pisze:dotarłem do pewnych źródeł które wskazały wstępny termin imprezy o której tutaj w sposób anonimowy ( póki co) się pisze.
Otóż ma to być ....Noc Świętojańska zbiegająca się w roku 2011 z Bożym Ciałem i zupełnie przez przypadek jest to długi weekend ( czwartek/piątek/sobota/niedziela) Dokładnie w który dzień nikt jeszcze nie pisnął słowa ale jest to już jakiś konkret.
Będę szpiegował dalej i jak czegoś się dowiem - doniosę
tropiąc dalej już wiem że planowana impreza nie odbędzie się w Osiecznicy. Tam nie jeżdżą tramwajeToudi pisze:A jednak... Czułem taki wewnętrzny niepokój, jakbym o czymś zapomniał.
Może ułożymy z autobusów i tramwajów?
Będzie widać z daleka
Trasa jest, ale nie wiadomo gdzie początek, a gdzie koniec....WOJTEK45 pisze:Poznań - - trzęsą się domy wokół i brak trasy
Wszystko jest, to fakt, ale nic nie wiem o imprezie, że ma właśnie tam się odbyćWOJTEK45 pisze:ja stawiam na..... Chorzów; jest stadion, są ścieżki w parku, autobusy i tramwaje
WOJTEK45 pisze:Ty Kuba chcesz nas do rozstroju zdrowia doprowadzić utrzymując wszystko w tajemnicy.
Uchyl jej rąbek....
Bo jak nie to sam pojedziesz a 24 h to sporo czasu.
Bez krzyża nie jadęzico pisze:WOJTEK45 pisze:Ty Kuba chcesz nas do rozstroju zdrowia doprowadzić utrzymując wszystko w tajemnicy.
Uchyl jej rąbek....
Bo jak nie to sam pojedziesz a 24 h to sporo czasu.Już dużo zostało powiedziane, ale nie ma najważniejszego: chętni na imprezę, zawodnicy, deklaracje uczestnictwa w 1 tego typu imprezie w Polsce bez krzyży itp. itd.
WŁAŚNIEWOJTEK45 pisze:a krzyż ? Gdzie postawimy krzyż???????
Ja nie jestem taki wrażliwy.Andrzej pisze: Bez krzyża nie jadę
zico pisze:WOJTEK45 pisze:Ty Kuba chcesz nas do rozstroju zdrowia doprowadzić utrzymując wszystko w tajemnicy.
Uchyl jej rąbek....
Bo jak nie to sam pojedziesz a 24 h to sporo czasu.Już dużo zostało powiedziane, ale nie ma najważniejszego: chętni na imprezę, zawodnicy, deklaracje uczestnictwa w 1 tego typu imprezie w Polsce bez krzyży itp. itd.