oj żałująWFH pisze:No trudno poczekamy...A Ci co nie byli niech żałują!!!
ja akurat byłem poza Warszawą
No no, ten przejazd znad Wisły na Szczęśliwice to może zaczątek czysto rolkarskiej masy krytycznej...
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
oj żałująWFH pisze:No trudno poczekamy...A Ci co nie byli niech żałują!!!
Wiadomo, że nie zawsze każdy może...Regularność tych spotkań byłaby jak najbardziej wskazana, myślę, ze w najbliższy weekend także powinniśmy się spotkać!!!Ariel pisze:oj żałują![]()
ja akurat byłem poza Warszawą![]()
No no, ten przejazd znad Wisły na Szczęśliwice to może zaczątek czysto rolkarskiej masy krytycznej...
Przy okazji mam propozycję, aby takie spotkania robić regularnie i częściej, np. co 2 tygodnie. Łatwiej by było sobie czas planować, a ew. nieobecność nie była by tak bardzo dotkliwa i można by ją w miarę szybko nadrobić.
Odwafi w zwazku z czym?kajman pisze:Dzięki Bartek - "Uznanie w Warszawie..."
Należy również podziękować ms. robal, za uczestnictwo w naszym
spotkaniu i pogratulować odwagi !!!
1. rozczarowanie to malo powiedziane - ja juz mam naostrzona siekiere, sekator, przygotowanego dziadka do orzechow...kajman pisze:Z tego co wiem to rozczarowanie z powodu braku fristajlerów ze
szczęśliwic było ogromne....
Panowie... Jak tak można... ludzie tu się garną do Waszych kubeczków,
a tu anki kubeczków, ani wypełniacza w kubeczkach - chyba że już wszystko
sami obciągnęliście i nie mieliście już siły powitać ekipy znad Wisły[/url]
Jak już pisaliśmy niejednokrotnie nasze spotkania są otwarte dla wszystkich, bez wzgl.ędu na poziom zaawansowania, a poza tym bardzo dobrze sobie radzisz na rolkach!!!robal pisze:Odwafi w zwazku z czym?
Aaa...rozumiem...moj ofermowaty styl jazdy na spotkaniu z zawodowcami - to musi wzbuidzac emocje![]()
1. rozczarowanie to malo powiedziane - ja juz mam naostrzona siekiere, sekator, przygotowanego dziadka do orzechow...
2. co tam kubeczki! tam nawet jednej wykalaczki czy kapsla nie bylo!
No jak ja sie wybiore na te Szczesliwice, to tam rolka na rolce nie zostanieGrrr...
![]()
Pozdrawiam,
robal.
Latwo nie bedzie, ale jakos trzeba ludzi zbierac.WFH pisze:Co do lokalnych zjazdów, fajnie by było jakby wypaliło, ale może być ciężko...
Bardzo cenne inicjatywy, szablon do "wysprejowania" mógłby dużo zdziałać.robal pisze: Latwo nie bedzie, ale jakos trzeba ludzi zbierac.
Na poczatek wlepki, ale przydalby sie jakis szablon do "wysprejowania" na chodniku :] Ja teraz nie bardzo mam z czego i gdzie powycinactaki nachodnikowy szablon, ale popytam tu i owdzie.
Pozatym przyszlo mi do glowy cos jeszcze: bezplatne lokalne gazetki - mozna dowiedziec sie, czy ne zamiesciliby jakiegos info. Zachacze moja lokalna gazetke, to skontaktuje sie z redakcja. Porozgladajcie sie u siebie.
Pozdrawiam,
robal.
A dzieki, dzieki wodzuWFH pisze:Jak już pisaliśmy niejednokrotnie nasze spotkania są otwarte dla wszystkich, bez wzgl.ędu na poziom zaawansowania, a poza tym bardzo dobrze sobie radzisz na rolkach!!!
Bez obaw, dostanie sie tylko tej wirtualnejWFH pisze:A co do Szczęśliwic to aż boje się pojawić tam w tym samym czasie co Ty, bo może być ostro...